tiistai 19. huhtikuuta 2016

No Makeup- makeup

Käytän meikkiä päivittäin. Monesti aika paljonkin mutta välillä on kiva olla luonnollisemmassa lookissa. Etenkin kun on kiire, vähemmän on enemmän.

Miltä teistä tällainen No makeup-meikki näyttää?


Nopeaan arkiseen no makeup-meikkiin käytän seuraavia tuotteita.


Pohjustus: Lumene Beauty base, Matyfying primer

Meikkivoide: Vichy Dermablend, sävy opal 
Levitetään kostealla Beautyblenderillä

Varjostus: Anastasia Beverlyhills Contour kit
Levitetään viistopäisellä isolla siveltimellä

Poskipuna: Kicks Blusher, Lasting kiss
Levitetään poskipunasiveltimellä

Kulmakarvat: Anastasia Beverlyhills Brow Wiz, soft brown kynällä 
ja contourkitin ruskealla pienellä viistosiveltimellä 

Ripsiväri: Clinique High impact mascara. Todella luonnolliset ripset.
Tämä Vichyn Dermablend meikkivoide on ollut suosikkini n. pari vuotta. Se on erittäin peittävää. Samalla sarjalla on myös mm. tatuointeija peittäviä meikkejä. Meikkivoide ei kuitenkaan ole paksua vaikka on hyvin pigmenttistä. Kostealla Beautyblenderillä saa meikkivoiteen levitettyä tasaisesti ja ohuelti. Ilman rajoja ja ilman että meikkisieni imee meikin itseensä. Ennen levitin aina siveltimellä, mikä on muuten hyvä mutta imee itseensä hirveästi meikkiä.Beautyblenderillä meikkivoide taputellaan iholle. Laitan meikkivoiteen sormella täpliksi kasvoille ja taputtelen kostealla meikkisienellä meikin paikalleen.


Näiden lisäksi ehdoton suosikkini on Anastasia Beverlyhills Contour kit, eli varjostus paletti. Siinä on kuusi puuterimaista varjostus- ja korostusvärinappia. Kolme mattaista ruskeaa, kaksi mattaista vaaleaa, toinen taittaa keltaiseen. Ja yksi hohteleva shimmerväri.
Tämä paletti maksaa vajaa 70€. Olen käyttänyt tätä omaani syksystä lähtien oikeastaan joka päivä ja se ei ole kulunut paljon yhtään. Todellakin rahan arvoinen. Myös muilla merkeillä on näitä paletteja ja varjostukseen voi käyttää myös mattaista aurinkopuuteria. Kimaltavilla aurinkopuutereilla ei tehdä varjoja.


Varjostuksilla saa väriä ja muotoa kasvoille. Meikkivoide tasaa ihon tasaisen väriseksi ja iho näyttää helposti kalpealta. Varjostusten jälkeen on hyvä muistaa poskipuna. Poskipuna raikastaa meikin. Aikuisella iholla kannattaa suosia mattaisia värejä. Poskipuna levitetään varjostuksen yläpuolelle posken korkeimpaan kohtaan. Ripsiväri lisätään aina viimeiseksi, ettei puuterimaiset meikit samenna sitä.Tein vielä tällaisen pienen videon varjostusten tekemisestä. Helppoa eikö?

Video ei näköjään toimi kaikilla selaimilla. Itse saan sen toimimaan Google chromella ja internet explorerilla :/. Pitää harjoitella.


3 kommenttia:

  1. Muuten hyvä mut video ei toimi😵

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään toimii vaan google chrome selaimella :/. Lisäsin viedon suoraan blogiin mutta varmaan kannattaisi tehdä youtubekanava, että video näkyisikin. Kiitos palautteesta.

      Poista