torstai 7. huhtikuuta 2016

Nude huulet joista tuli hillityn ruskeat

Tuli toivetta, että kirjoittaisin nude huulipunasta. Laitoinkin tänään ruskean sävyiset huulet. Tykkään itse, että nude huulien kanssa rajataan huulet pehmeästi ruskealla, jotta huulet erottuu muusta ihosta. Ruskea rajaus muutenkin tuo sellaista lipcontour-efektiä, että huulet näyttävät vähän pyöremmiltä ja suuremmilta. Huulen reunasta sisään päin voi vetää rajauskynällä muutaman viivan, se tuo huulten muotoa esiin.
 Tällaiset huulet sopii voimakkaaseenkin silmämeikkiin ja on monelle sellainen tutun ja oman oloinen sävymaailma. Itse käytän sellaista lämpimän ruskean sävyistä kulmakynää rajaukseen ja luomi- ja peitevärejä huuliin. En siis omista nuden väristä huulipunaa. Kaikki mitä voi laittaa myös silmiin on turvallista laittaa myös huuliin. (Ripsaria ei nyt ehkä kannata).
 Itse tykkään eniten kesällä käyttää huulissa ruskean sävyjä, kun iho on päivettynyt. Muutenkin nude ja ruskea tulee mieleen sellaisena aurinkomeikkinä. Tänään kuitenkin laitoin tähän farkkuasuun myös nämä. Silmissä vaan harmaa pehmeä rajaus ja ripsiväri. Ruskea rajaus olisi ollut parempi näiden huulien kanssa tosin.

1 kommentti:

  1. Mä tykkään myös ruskean sävyistä kesällä, mutta kyllä tuo näyttää hyvältä sulla nytkin!

    VastaaPoista