keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Punahuulet


Nuorempana ei olisi tullut mieleenkään, että olisin laittanut punaista huulipunaa. Muutama vuosi sitten tapasin juhlissa yhden ihanan (kaksikymppisen :P) tytön jolla oli niin raikkaasti punainen huulipuna, että päätin myös ostaa sellaisen. Olen sittemmin tajunnut, että se on loistovalinta myös aikuiselle naiselle.

Monesti punainen huulipuna saattaa tuntua rajulta mutta oikeasti se on tosi raikas ja aika pieni yksityiskohta. Kirkkaanpunaiset huulet sopii mielestäni lähes kaikille naisille. Viileä kirkas punainen saa hampaat näyttämään vaaleammilta. Mielestäni kirkas punainen sopii ohuille ja paksuille huulille. Punainen huulipuna on naisellisuuden klassikko ja on ajattoman tyylikäs. 

Punahuulet sopii arkeen ja juhlaan. Arkena kaveriksi joko vain ripsiväri tai sitten vähän näyttävämpi wingliner eli kissamainen silmänrajaus. Punaista huulipunaa nopeampaa freesausta ei ole. 

Eikö näytäkin ihan arkeen sopivalta?

 Itse suosin mattapunaa, koska se pysyy parhaiten. Kestää myös syömisen ja juomisen ja muutenkin koko päivän. Tämän hetken suosikit on Make up storen burlesque värinen matta rajauskynä ja Inglotin 408 sävyn matta huulipuna. Rajauskynällä voi myös värittää koko huulet. 

Omistan myös kiiltäviä punia mutta ne ei tässä värissä ole niin käytännöllisiä. Näiden päälle voi vielä laittaa kiiltoa tai kiiltopunaa jos haluaa ja näin se pysyy paremmin. 

Tärkeää tällaisen punan kanssa on, että huulet eivät ole rohtuneet. Jos ovat, laita runsaasti huulikiiltoa huuliin ja hiero huulia sokeripalalla. Röpelöt irtoavat repimättä huulia verille. Myös erilaisia huultenkuorinta aineita on olemassa. Itsellä löytyy Body shopin tällainen. 2 kommenttia:

  1. Mä en osaa käyttää huulipunaa, tuntuu että "syön" sen pois ja huulet on entistä repaleisemmat. Sun kirjoituksesta innostuneena kaivoin punat ja kiillot laatikosta, siellä oli jopa hieno Diorin huulikiilto laatikossaan avaamattomana! Ja eikun opettelemaan taas käyttämään :)

    Niina

    VastaaPoista