torstai 21. huhtikuuta 2016

Shoppailua

Pidän todella paljon shoppailusta ja pukeutumisesta. Kun menen kaupoille, löydän aina jotain mitä haluaisin. Yritän pitää ostamisessa samaa linjaa, kun syömisessäkin. Kaikkea ei voi saada, vaikka haluaisi. Pitää osata rajoittaa itseään, niin kun lapsiaankin. Lapsillekin opetan, että aina ei osteta tai syödä karkkia. Helpointa on tietty pysyä poissa kaupoilta, ettei tule ostettua mitään. Välillä kuitenkin haluan käydä shoppailemassa, koska pidän siitä kovasti ja tulen siitä onnelliseksi. Kirpputoreilta ostan huolettomammin, koska rahaa meneen vain vähän ja kierrätys on eettisempää kuluttamista. Olen lähiaikoina ostanut myös kaupasta muutamia uusia vaatteita. 

Tässä vähän kuvapläjäystä eilisistä shoppailuista


Kukka tuubitopit Myyrmannin Bella kirppikseltä 4€/kpl
Mekko 4€, pitsicollege 3€, jakku 4€ Myyrmannin Bella kirppis

Pörröjakku 5€ Myyrmannin Bella kirppis 

Paidat NewYorker Sello 14,90€ ja 12,90€, aurinkolasit 7,95€


Vajaamittaiset housut 1€ ja ruusujakku 0,50€ Eemelin kirppis Hämevaara. Harmaat Vajaamittaiset housut 5€ Lindex Sello

Ostin viimekesänä Tuurin kyläkaupasta vaaleanpunaiset korkkarit jotka sopii täydellisesti vaaleanpunaiseen jakkuun. Housut vanhat Gina Tricot molly ja molemmat kengät TamarisSeuraavat myös uusia ostoksia muttei eiliseltä. Leveät housut Only Forum 24,90€, toppi BikBok Kaari 7,90€. 

Mitä tykkäätte? 
Olen saanut housuista puolesta ja vastaan kommentteja. Itse tykkän todella paljon ja siksi ostin kesäksi noita lyhyitä leveitä housuja myös. Paidasta mietin alunperin ettei se sovi pienirintaiselle mutta kyllä tollainen hillitty sittenkin sopii.

Aurinkolasit Tiger Forum 5€

Kaksi viimeistä kuvaa: Noora <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti