maanantai 11. huhtikuuta 2016

Sunnuntailook ja kuvailua

Sunnuntaina kävimme kaverin kanssa kuvaamassa läheisen Lammaslammen rannasssa. Oli kivaa ja tuli ihan hyviäkin kuvia. Sunnuntailook:
Takki: 10v vanha nahkatakki
Paita: Ohut college Vero Moda
Housut: Erittäin korkeavyötäröiset Pieces farkut UFF.lta
Satulalaukku: Vanha, kirppikseltä
Kengät: Kirppikseltä
Käsineet: Seppälän alesta joskus
Aurinkolasit: IberoKengät ja laukku on ollut hyvät kirppislöydöt. Vaate- ja kenkäkaupoilla oli taas paljon tämän tyylisiä kenkiä ja satulalaukkujakin oli useammassa liikkeessä.

Sormikkaat ja paita on mielestäni hauskasti samaa sävyä.

Tyttären mielestä näytin asussa lehmännahkalta :D.
Takki on ollut välillä vähemmällä käytöllä mutta nyt kun pusakkatyyliset on taas in, tämäkin näyttää mielestäni taas kivalta.

Tällainen messybun-tukka on helppo ja huoleton arkikampaus.
Kaikki kuvat: Noora


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/14841285/?claim=998t7228aya">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>4 kommenttia:

 1. Lehmännahkalta:D
  Millä kirpputoreilla tykkäät käydä ja mistä oot tehny parhaita löytöjä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myrtsihallilta oon tehnyt parhaita löytöjä. Jos saan rauhassa kierrellä ja katsella, saatan löytää monta kassillista. Myös muilta lähiseudun kirppiksiltä olen tehnyt satunnaisia löytöjä. On ollut satunnaisesti asiaa Sörnäisiin ja siellä olen käynyt uffilla ja fidalla. Rakastan sitä, kun kirppiksiltä on varaa ostaa paljon :D

   Poista
 2. Kiva asukokonaisuus, sopii sulle!Mulla on usein myös päällä uutta ja vanhaa siis kaupasta ja kirppiksltä koska sieltä saa nykyään ihan uutta, uutta vastaavaa ja hyväkuntoista ihan pilkkahintaan. Harmi vain kuin Martsarin kirppis muutti manniin ja siellä tulee nyt käytyä harvakseltaan ja parhaat tietty menee heti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aivan totta kyllä. Kenkienkin pitää olla uudenveroiset lähes, että voi kirppikseltä ostaa mutta toisen hutiosto voi olla toisen löytö.

   Poista