keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Tilapäisiä hiusvärejä

Nykyään löytyy kaupoista erilaisia hiusvärisuihkeita ja hiusliituja. On helppo kokeilla uutta ilmettä seuraavaan pesuun saakka. 

Suhkutettavat hiusvärit ovat ikäänkuin kuivashampoon ja lakan sekoitus koostumukseltaan. Käyttö on helppoa, spreijataan kuivaan tukkaan. Paperista voi tehdä sabluunan jos haluaa tehdä jonkun kuvion.

Hiusliidut ovat kovia liituja. Useissa neuvotaan levittämään liitua kosteaan hiussuortuvaan. Osaa pehmeämmistä liiduista voi levittää myös kuivaan hiukseen. Olen tehnyt hiusliidulla ja topsipuikolla joskus kuvioita sivusiiliin.

Molemmat sopivat myös lapsille. Hiusliidut näkyvät paremmin vaaleassa tukassa, kun tummassa.

Katselen instagramissa hienoja pastellisia sateenkaarihiuksia usein mutta kokemuksesta tiedän, että suoravärit pysyvät hienoina vain korkeintaan muutaman pesun. Vaivaan nähden nämä tilapäiset värit melkeinpä ajavat saman asian.

Tähän lila-pinkkiin tukkaan käytin vanhaa Kevin Murphy color.bug pinkkiä hiusliitua ja Biozell lavender väristä suihketta. Hiusliitu on erinomainen joskisn kallis (15-20€) kampaamotuote. Glitterin muutaman euron kopiot toimivat yhtä hyvin (kuvan musta liitu). Biozell pikkusuihke taas todella huono. Ei meinannut millään saada suihkutettua ja tuli aivan epätaisaisesti ja huonosti väriä. Hintaan nähden (7.50€) ihan susiostos.


Paita Bellakirpputorilta Myyrmannista (h&m)

Biozell tyvisuihkeet isommassa pullossa taas ovat hyviä. Itselläni kauneus- ja terveysmessuilta ostettu tumman ruskea tyvisuihke ja se levittyy ja värjää pehmeästi. Sillä saan hauskasti hetkellisesti tumman tyven vaaleaan hiukseeni ja se toimii hyvänä juurikasvunpeittäjänä tummassa hiuksessa. Kaunis syvä sävy. Sarjassa myös punainen ja vaaleanruskea sekä uutena vaalea sävy jota pitää myös kokeilla.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti