keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Vappuja

Vietin Vappuaattona 31v synttäreitä ja vappua Myyrmäessä Wanda's kichen&lounge ravintolan sauna-ja juhlatilassa. Koska mun elämä on parantunut iän karttuessa, tykkään juhlista ja pukeutumisesta, halusin järjestää juhlat. Juhlimaan pääsi nelisenkymmentä vierasta. Yksi homma jäi juhlista harmittamaan, en ottanut kuvia. 

Ruuaksi tarjoilin Katkarapu- ja Caesarsalaattia sekä Focaccia leipää ja levitettä. Vieraat itse ostivat juomia. Pinkkiä skumppaa mm. kului 24 pulloa. Ohjelmaksi juhlissa pelattiin netistä löytynyttä Ajatustenlukija peliä. Peli oli ihan hauska ja varmasti toimisi hyvin mm. häissä, joihin oli oma versio. Mun juhlissa pelattiin yökerho-aiheella.

Tylsästi juhlista ei ole nyt sitten yhtään kuvia, joudutte tyytymään mun juhlalookki kuviin.
Hiuksiin laitoin poispestävää hopeista vappu hiusväriä. Meikkiä paljon. Ruskean sävyiset luomivärit, isot eyeliner-rajaukset, irtoripset, huulipunan sävy napattu mekosta.

 Mekko H&M mutta ostettu joskus kirppikseltä. Tummapohjainen kukkamekko sopii monelle ja on mustiin vaatteisiinkin tottuneelle varteenotettava vaihtoehto esim. häihin.
Asusteina kirppikseltä joskus ostettu satiininen rusettilaukku ja 30v- lahjaksi saadulla lahjakortilla ostittain kustannetut Minna Parikan pupukengät. Pupukenkien tupsun sävykin löytyy kivasti mekosta. Kengät on korkoon nähden mukavat mutta yöllä 10 tunnin jälkeen sai mies ottaa reppuselkään.

Yötä vietimme kahdestaan Hämeenkylän kartanossa. Oli mukavaa nukkua rauhassa ja käydä hotelliaamiaisella. 
Oli todella hauska ilta. Toivottavasti myös muilla. En harmikseni ehtinyt jutella kaikkien kanssa niin paljon kuin olisin halunnut. Jokatapauksessa on hienoa olla 31 vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti