torstai 5. toukokuuta 2016

Harkittua ja heräteostelua, molemmat niin ihania

Rakastan kirppareita ja teen usein hyviä löytöjä. Joskus kuitenkin haluan myös uusia juttuja. Viimeaikoina on ollut himotuksena Adidaksen kukallinen verkkatakki. Ne ovat olleet nyt vaan muidenkin ostoslistoilla ja monesta nettikaupastakin jo loppu. Yhdellä nettitutulla oli sattunut väärä koko ja sainkin ostettua itselleni tämän ihanuuden. 79,90€ on takin hinta mutta on se kaunis.

Takki oli siis etsitty ja harkittu ostos mutta sitten teinkin vapun jälkeen yllätysheräteostoksen. Myyrmannissa oleva laukkukauppa lopettaa ja piipahdettiin siellä 5min ennen sulkemista yhtenä iltana. Näin siellä ihanan turkoosin nahkalaukun puoleen hintaan. Malli on hyvin samanlainen kun jo aiemmin omistamassani valkoisessa Micheal Korsin Bedford laukussani. Malli on ollut todella hyvä  ja sen takia nopeasti tein ostopäätöksen. Hintaa laukulle jäi vajaa 60€. Laukussa on säädettävä olan yli ylettyvä hihna, joka on mulla ehdoton kaikissa laukuissa. Lisäksi siinä on hyvin taskuja. Värikkäitä nahkalaukkuja mulla ei vielä ollut entuudestaan.


Laukku sopii uuteen verkkatakkiin ja myös mm. uusiin kirppislöytö shortsipukuihin ja mekkoon. Eli oikein hyvä ostos siis. Synttärilahjaksi sain pyytämäni Michael Kors Jet Set Travel pikkulaukun ruskeana, josta laitoin kuvan instaan. Nyt on hetkeksi laukut kohdillaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti