perjantai 27. toukokuuta 2016

Päivetystä pintaan

Olen ihonväriltäni valkoistakin valkoisempi. Koska mielestäni päivettyneen sävyinen iho on terveemmän ja kauniimman näköinen, laitan väriä purkista ympäri vuoden. Kesällä tykkään myös olla auringossa mutta käytän aurinkosuojavoidetta. Valitsen itselleni aurinkosuojavoiteen missä on rusketuksen edistäjää. Kasvoilla käytän 30 suojakerroin päivävoidetta. 

Rusketustuotteet ovat nykyään pitkälle kehittyneitä ja kaikkien pelkäämää oranssia lookkia ei tule enää. Ennen rusketustuotetteen levittämistä, iho kannattaa kuoria huolellisesti. Polviin ja kyynerpäihin kuivempiin alueisiin kannattaa laittaa kosteuttavaa voidetta, ettei väri nappaa liiaksi kiinni. Itse usein myös vältän näitä alueita ja sipaisen niihin vain hyvin kevyesti. 

Olen pidemmän aikaa suosinut vaahtomaisia tuotteita ja levittänyt aina levityskintaalla. Vaahdot ovat toimineet hyvin samoin kinnas. 


Sain naapurin ystävältä Doven Derma Spa summer revided voiteen ja se on ollut positiivinen yllätys. Voide on ihan siis markettituote. Samaa sarjaa löytyy myös kevyesti päivettävä mutta se ei ihan riitä, koska haluan enemmän päivetystä. Edulliseksi voiteeksi vallan mainio. Levittyy hyvin ilman hanskaakin ja kosteuttaa samalla. Kädet täytyy muistaa pestä huolella levityksen jälkeen.


Yleensä olen tilannut rusketus- ja aurinkotuotteet netistä Tanstoresta. Ajattelin taas tilata kesän reissuihin aurinkotuotteet täältä. 

Edullisista vaahtoruskettajista oikein hyvä on ollut St. moriz instant self tannin mousse. Tämä vanhempi puteli on maksanut 8,90€ mutta nyt näytti olevan uudistettu versio 14,90€.

Kalliimmista tuotteista olen käyttänyt useampaa eri tuotetta Vita Libertalta (+-30€). Näissäkin tullut uudistuksia pakkauksiin näiden kuvan purkkien jälkeen. Vita Libertan tuotteet ovat laadukkaita ja tuoksuttomia sekä levittyvät kauniisti. Nykyään on edullisemmistakin itseruskettavista saatu tuoksua hyvin pois.

Kuvassa myös Malibu Moisturising after sun with Tan Extender mitä olen levittänyt auringossa oleilun jälkeen. Myös tämän levittämisen jälkeen kädet pitää pestä.

Levityskintaita on myös monella merkillä mutta itse olen tykännyt St.Tropez kintaasta. Kinnas huuhdellaan käytön jälkeen.


Tänä vuonna olen käyttänyt myös sisäisesti nautittavia Imedeen tan optimizer tabletteja. Sain ystävältä päiväysvanhoja ja ovatkin sen verran kalliita (n.50€), että en tiedä olisinko raaskinut ostaa itse. En ainakaan vielä ole palanut ja jonkun verran on väriä pinnassa.1 kommentti: